Bouwbedrijf Kollum

Het klusbedrijf dat u zoekt in Kollum

 

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf om uw klus in Kollum uit te voeren? U heeft de aannemer gevonden die u zoekt. Wij zijn bouwbedrijf Kor Elzinga en maken van uw klus een succes. In het verleden hebben wij al vele klussen en projecten uitgevoerd waarbij wij vele klanten hebben blij gemaakt. Tijdens ieder project of klus stellen wij de klant en zijn wensen centraal. Of u nu kiest voor een verbouwing, renovatie of een woningbouw. Wij zorgen ervoor dat uw droom uitkomt. Ons aannemersbedrijf levert tijdens iedere klus vakwerk af. Dit zult u dan ook merken wanneer de klus is uitgevoerd. Wij werken alleen maar met hoogwaardig materiaal en zorgen dat de details tot in de puntjes zijn uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact met ons op over uw klus in Kollum.

Kollum

Kies ons aannemersbedrijf voor uw klus in Kollum

U kunt ons als aannemer inzetten voor verschillende werkzaamheden. Ons bouwbedrijf heeft al vele klanten blij gemaakt met het verwezenlijken van hun droom of wens. Maar wij zijn niet alleen in te schakelen voor grote klussen. U kunt ons ook benaderen voor een kleine klus zoals een kleine reparatie aan uw dak. Wij proberen tijdens iedere klus of project de verwachtingen te overtreffen. U hoeft ook geen derde partij in te schakelen tijdens uw klus. De reden hiervoor is dat wij als aannemer alles in huis hebben om uw klus te volbrengen. Denkt u aan woningbouw? Ons klusbedrijf kan ook zo’n groot project uitvoeren. Wij zijn er als aannemersbedrijf voor u tijdens uw klus in Kollum.

Ons bouwbedrijf en uw klus

Wij hebben als klusbedrijf de reputatie om snel te werken zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit. Voordat wij bijvoorbeeld starten met een woningbouw, bereiden wij onszelf eerst goed voor. Op het moment dat de voorbereidingen zijn getroffen en alles in kaart is gebracht, kan de aannemer voor u een offerte opstellen. Als u akkoord gaat met deze offerte, kunnen wij een planning maken en starten met de klus. Komen wij als bouwbedrijf dingen tegen die niet verwacht waren? Dan stellen wij u op de hoogte en zoeken wij naar een oplossing hiervoor. Met bouwbedrijf Kor Elzinga wordt uw woningbouw in Kollum een waar plaatje. Wat zijn uw verwachtingen van onze aannemer?

Wat u kunt verwachten van ons aannemersbedrijf

Als bouwbedrijf hanteren wij een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden zijn de rode draad in al onze werkzaamheden. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Allround diensten
  • Klantvriendelijkheid
  • Scherpe prijzen
  • Passend advies
  • Ruime ervaring

Uw klus in Kollum en ons bouwbedrijf

Wenst u een ervaren en betrouwbaar klusbedrijf om uw klus in Kollum of Kollumerzwaag uit te voeren? Kor Elzinga is het aannemersbedrijf dat u zoekt. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-29142784. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@korelzinga.nl. Of vul het online contactformulier in. Dan zullen wij voor u een offerte opstellen. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ons bouwbedrijf voor woningbouw of renovatie in Kollum? Neem dan snel contact met ons op.

Kor ElzingaBouwbedrijf Kollum