Aannemer

Uw allround aannemer

Heeft u behoefte aan een allround aannemer voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject? Schakel Kor Elzinga in. Ons bouwbedrijf is in te schakelen voor allerhande klussen. Hiervoor beschikken wij over de juiste vakmensen, ruime expertise en kwalitatief hoogstaand materiaal. Geef uw wensen aan ons door, dan zorgen wij voor passend advies en een haalbare planning. Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag. U schakelt deze aannemer in door te bellen naar telefoonnummer 06-29142784. Wilt u meer weten over eerder uitgevoerde projecten? Ga dan naar de “projecten” pagina op de website.

aannemer

Aannemer voor kleine- en grote klussen

Als aannemer zijn wij uiteraard in te schakelen voor uitvoerige projecten. Een nieuwbouwproject bijvoorbeeld. Maar ook als u op zoek bent naar een professionele partij voor een meer kleinschalige klus, kunt u prima bij ons terecht. Zo kunnen onze vakmensen dakpannen leggen, dakkapellen plaatsen, schuttingen bouwen, een serre realiseren, een badkamer verbouwen, vloeren leggen, bedrading verzorgen, schilderwerk realiseren of kozijnen vervangen. Dit is slechts een greep van alle werkzaamheden die wij voor u kunnen oppakken. Dat maakt ons tot uw veelzijdige aannemersbedrijf. U heeft maar één persoon als aanspreekpunt, maar al uw afzonderlijke klusjes worden zorgvuldig uitgevoerd door ons netwerk aan specialisten. Interesse? Maak een afspraak met ons.

Waarom kiezen voor ons aannemersbedrijf?

Ons aannemersbedrijf werkt klantgericht, zorgvuldig en uitvoerig. Klantgericht, omdat wij voor al onze werkzaamheden eerst uitvoerig in gesprek gaan met onze opdrachtgevers. Wat zijn uw wensen? Wij luisteren hier aandachtig naar en brengen uw wensen zorgvuldig in kaart. Onze zorgvuldige aanpak is tevens terug te zien in hoe wij uw wensen realiseren. Wij denken constructief met u mee en bieden desgewenst passend advies. Zo halen we samen het beste uit het te verwezenlijken project. Dan nog onze uitvoerige eigenschap. Ons aannemersbedrijf is uw partner van A tot Z. Wenst u ook één aanspreekpunt voor uw gehele klus? Benader ons dan voor uw project.

Uw aannemer in vijf woorden

Ons aannemersbedrijf is te omschrijven met de volgende vijf woorden:

  • Ervaren
  • Allround
  • Vakkundig
  • Meedenkend
  • No-nonsense

Maak een afspraak met uw aannemer

Maak een afspraak met aannemer Kor Elzinga als u compleet ontzorgd wilt worden. Wij pakken graag uw volledige renovatie, nieuwbouwproject of verbouwing op. Laat uw wensen achter op ons online contactformulier, bel naar 06-29142784 of stuur een e-mail naar info@korelzinga.nl. Wij sturen u, als uw aannemer, spoedig een geheel vrijblijvende offerte toe over onze diensten.