Klusbedrijf Veenwouden

Klusbedrijf Kor Elzinga in Feanwâlden

 

Moeten er relatief kleine zaken in uw gebouw gebeuren? Als allround klusbedrijf verzorgen wij voor u allerhande klussen in en klusjes rondom het huis in de regio Groningen en Friesland. Of het nu gaat om een schutting plaatsen, bomen zagen of snoeien, of een afdak plaatsen, bij onze klusjesman bent u aan het juiste adres.

Diverse klussen

 

Wij bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga kunnen u natuurlijk voorzien van verbouw, nieuwbouw, en renovatiediensten. Geen klus is voor ons te groot – maar in diezelfde trant is geen klus voor ons te klein! Ook voor al uw diverse werkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan reparaties en installaties aan de buitenkant van uw huis zoals dakpannen leggen, schuttingen of een afdak plaatsen, of bomen snoeien. Maar ook aan de binnenkant kunt u op ons bouwen voor werkzaamheden als bedrading verzorgen, vloeren leggen of schilderwerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

De klant is koning

 

U hoort het: alles waar u een vakman voor nodig heeft, kunt u Kor Elzinga voor inschakelen. Dankzij onze service bent u gegarandeerd tevreden met het resultaat dat wij u leveren. Zo niet? Dan zoeken we samen een oplossing. Bij Kor Elzinga is de klant koning en gaan wij dus pas weg wanneer u helemaal tevreden bent.

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw in Friesland en Groningen bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? Bel naar 085-888 2945 of vul het contactformulier in op deze website. We staan u spoedig te woord.

klant reacties

 • Heb je een vakman nodig dan is Kor Elzinga de man die je moet hebben. Hij heeft binnen een week mijn bijkeuken van onder tot boven gerenoveerd. Kor werkt nauwkeurig en netjes. Het resultaat is prachtig en ik ben er heel blij mee. Ook over de prijs ben ik heel tevreden.

  Maja de Groot
 • Kor heeft bij mij een flink aantal klussen opgepakt. Nieuw riool, nieuwe dakgoten, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw washok en nog een muur uitgebroken in de woonkamer. Dit alles binnen de afgesproken tijd, in mijn ogen best snel. Kor werkt netjes, snel en volgens afspraak. Ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt Kor!

  Smedinga
 • Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die Kor Elzinga bij ons uitgevoerd heeft. De gevels en de dakgoten van ons huis zijn vervangen. In eerste instantie wilden wij het weer door hout laten vervangen. Na enig brainstormen hebben we voor kunststof gekozen. Het resultaat mag er zijn. Kor heeft prachtig werk afgeleverd en het ziet er piekfijn uit. Hij komt zijn afspraken na en werkt zeer netjes. Over de prijs waren wij ook tevreden. Kees en Wikje van der Heide

  Fam van der Heide
 • Iedere dag genieten we van de door Kor Elzinga verbouwde / vernieuwde badkamer! Een vakman die met je meedenkt en dat maakt wat jij wilt.

  Fam. Willemse
 • Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd.   Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof. Kor heeft het karwei  zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard,  tot in de kleinste details. Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden.   Familie Huisman Feanwalden

  Fam Huisman
 • Kor heeft de afgelopen dagen onze hal, bijkeuken en toilet betegeld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Kor! Kor werkt zeer nauwkeurig en netjes en bovendien tegen een betaalbaar uurtarief. Jacob Lei

  Jacob Lei
 • Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd.   Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof.Kor heeft het karwei  zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard,  tot in de kleinste details.Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden. Familie Huisman Feanwalden  

  Fam Huisman
 • Wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van Kor. Kor luistert goed naar je ideeën, komt met een goed voorstel, voor een eerlijke prijs. Hij werkt zeer precies, stemt continu af af alles nog naar wens gaat en levert degelijk werk. Hij houdt rekening met het gezin waar hij werkt en ruimt alles op aan het eind van de dag. Het resultaat is prachtig maatwerk waar we vele jaren van gaan genieten.  

  Famillie Meijwaard.
 • Afgelopen zomer heeft Kor bij ons de bovenverdieping verbouwd. We hadden een erg kleine vochtige badkamer, waar zeker geen ruimte was voor kinderen. Samen met Kor hebben we gekeken naar de mogelijkheden en een plan opgesteld voor de verbouwing. Na een aantal weken hadden we een prachtige badkamer, een mooie slaapkamer en een groter overloop mét inbouwkast! Kor denkt met je mee, is eerlijk, werkt secuur en gaat altijd voor kwaliteit. En wij zijn nog steeds super blij met het resultaat! Familie van der Kooi.

  Familie van der kooi
 • Kor Elzinga heeft bij ons het kookgedeelte in onze keuken betegeld en onze toiletruimte volledig gerenoveerd, waaronder het plaatsen van een zwevend toilet, het opnieuw betegelen van de vloer en de wanden en het plaatsen van een nieuw plafond met spotjes.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Kor werkt goed en rustig door en ook bij tegenslag gaat hij door tot dat het probleem is opgelost. Hij is vindingrijk.Hij adviseert maar doet wat de klant vraagt en voert het afgesproken werk uit tegen een fatsoenlijke prijs. Fam. De Vries Noardburgum

  Opknappen wc Fam. de Vries Fam. de VriesKor ElzingaKlus bedrijf