Klus bedrijf

Klusbedrijf Veenwouden

Klusbedrijf Kor Elzinga in Feanwâlden

Moeten er relatief kleine zaken in uw gebouw gebeuren? Als allround klusbedrijf verzorgen wij voor u allerhande klussen in en klusjes rondom het huis in de regio Groningen en Friesland. Of het nu gaat om een schutting plaatsen, bomen zagen of snoeien, of een afdak plaatsen, bij onze klusjesman bent u aan het juiste adres.

Diverse klussen

Wij bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga kunnen u natuurlijk voorzien van verbouw, nieuwbouw, en renovatiediensten. Geen klus is voor ons te groot – maar in diezelfde trant is geen klus voor ons te klein! Ook voor al uw diverse werkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan reparaties en installaties aan de buitenkant van uw huis zoals dakpannen leggen, schuttingen of een afdak plaatsen, of bomen snoeien. Maar ook aan de binnenkant kunt u op ons bouwen voor werkzaamheden als bedrading verzorgen, vloeren leggen of schilderwerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

De klant is koning

U hoort het: alles waar u een vakman voor nodig heeft, kunt u Kor Elzinga voor inschakelen. Dankzij onze service bent u gegarandeerd tevreden met het resultaat dat wij u leveren. Zo niet? Dan zoeken we samen een oplossing. Bij Kor Elzinga is de klant koning en gaan wij dus pas weg wanneer u helemaal tevreden bent.

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw in Friesland en Groningen bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? Bel naar 085-888 2945 of vul het contactformulier in op deze website. We staan u spoedig te woord.

Bouw en TimmerbedrijfKor Elzinga
Nijewei 15 Feanwâlden

info@korelzinga.nl

06-29142784