Verbouw Veenwouden

Kor Elzinga verzorgt uw verbouw in Friesland en Groningen

 

Timmer & Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga in Veenwouden realiseert uw verbouw in Friesland, Groningen en omgeving. Hiermee maakt u een verhuizing overbodig en profiteert u spoedig van extra ruimte en een verhoogd wooncomfort. Wij verzorgen het gehele proces met de beste kwaliteit en grote nauwkeurigheid.

Woning volledig laten verbouwen

 

Loopt u regelmatig tegen het feit aan dat uw huis in sommige opzichten te kort schiet aan ruimte? Zo kan het zijn dat u graag een extra kamer wilt, een serre aanbouw verlangt of een dakkapel voor extra leefruimte helemaal ziet zitten. Wij staan u in alle opzichten van aanbouw en verbouw in Veenwouden en verre omstreken tot uw dienst. Zelfs als het om het verbouwen van de badkamer gaat, verzorgen wij uw complete woning verbouw. Bij ons kunt u tevens terecht voor het betegelen van wanden en vloeren en het vervangen en plaatsen van kozijnen. Door onze samenwerking met professionele vakspecialisten is niets ons te gek en is bijna alles mogelijk. Daarnaast vinden wij het een eer om uw lasten uit handen te mogen nemen.

Snelle service op maat

 

Om u tijdens de verbouw in Friesland of Groningen een minimale overlast te bezorgen, gaan we snel en vakkundig voor u te werk. Voorafgaand komen we de situatie bekijken en uw wensen bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op maat op. Wanneer u akkoord gaat, gaan we spoedig voor u aan de slag. Zo geniet u vlug weer van alle gemakken in huis.

Geïnteresseerd in aanbouw of verbouw bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? Bel naar 085-888 2945 of vul het contactformulier in op deze website. We helpen u graag verder.

klant reacties

 • Heb je een vakman nodig dan is Kor Elzinga de man die je moet hebben. Hij heeft binnen een week mijn bijkeuken van onder tot boven gerenoveerd. Kor werkt nauwkeurig en netjes. Het resultaat is prachtig en ik ben er heel blij mee. Ook over de prijs ben ik heel tevreden.

  Maja de Groot
 • Kor heeft bij mij een flink aantal klussen opgepakt. Nieuw riool, nieuwe dakgoten, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw washok en nog een muur uitgebroken in de woonkamer. Dit alles binnen de afgesproken tijd, in mijn ogen best snel. Kor werkt netjes, snel en volgens afspraak. Ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt Kor!

  Smedinga
 • Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die Kor Elzinga bij ons uitgevoerd heeft. De gevels en de dakgoten van ons huis zijn vervangen. In eerste instantie wilden wij het weer door hout laten vervangen. Na enig brainstormen hebben we voor kunststof gekozen. Het resultaat mag er zijn. Kor heeft prachtig werk afgeleverd en het ziet er piekfijn uit. Hij komt zijn afspraken na en werkt zeer netjes. Over de prijs waren wij ook tevreden. Kees en Wikje van der Heide

  Fam van der Heide
 • Iedere dag genieten we van de door Kor Elzinga verbouwde / vernieuwde badkamer! Een vakman die met je meedenkt en dat maakt wat jij wilt.

  Fam. Willemse
 • Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd.   Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof. Kor heeft het karwei  zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard,  tot in de kleinste details. Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden.   Familie Huisman Feanwalden

  Fam Huisman
 • Kor heeft de afgelopen dagen onze hal, bijkeuken en toilet betegeld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Kor! Kor werkt zeer nauwkeurig en netjes en bovendien tegen een betaalbaar uurtarief. Jacob Lei

  Jacob Lei
 • Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd.   Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof.Kor heeft het karwei  zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard,  tot in de kleinste details.Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden. Familie Huisman Feanwalden  

  Fam Huisman
 • Wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van Kor. Kor luistert goed naar je ideeën, komt met een goed voorstel, voor een eerlijke prijs. Hij werkt zeer precies, stemt continu af af alles nog naar wens gaat en levert degelijk werk. Hij houdt rekening met het gezin waar hij werkt en ruimt alles op aan het eind van de dag. Het resultaat is prachtig maatwerk waar we vele jaren van gaan genieten.  

  Famillie Meijwaard.
 • Afgelopen zomer heeft Kor bij ons de bovenverdieping verbouwd. We hadden een erg kleine vochtige badkamer, waar zeker geen ruimte was voor kinderen. Samen met Kor hebben we gekeken naar de mogelijkheden en een plan opgesteld voor de verbouwing. Na een aantal weken hadden we een prachtige badkamer, een mooie slaapkamer en een groter overloop mét inbouwkast! Kor denkt met je mee, is eerlijk, werkt secuur en gaat altijd voor kwaliteit. En wij zijn nog steeds super blij met het resultaat! Familie van der Kooi.

  Familie van der kooi
 • Kor Elzinga heeft bij ons het kookgedeelte in onze keuken betegeld en onze toiletruimte volledig gerenoveerd, waaronder het plaatsen van een zwevend toilet, het opnieuw betegelen van de vloer en de wanden en het plaatsen van een nieuw plafond met spotjes.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Kor werkt goed en rustig door en ook bij tegenslag gaat hij door tot dat het probleem is opgelost. Hij is vindingrijk.Hij adviseert maar doet wat de klant vraagt en voert het afgesproken werk uit tegen een fatsoenlijke prijs. Fam. De Vries Noardburgum

  Opknappen wc Fam. de Vries Fam. de VriesKor ElzingaVerbouw