Verbouw

Verbouw Veenwouden

Kor Elzinga verzorgt uw verbouw in Friesland en Groningen

Timmer & Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga in Veenwouden realiseert uw verbouw in Friesland, Groningen en omgeving. Hiermee maakt u een verhuizing overbodig en profiteert u spoedig van extra ruimte en een verhoogd wooncomfort. Wij verzorgen het gehele proces met de beste kwaliteit en grote nauwkeurigheid.

Woning volledig laten verbouwen

Loopt u regelmatig tegen het feit aan dat uw huis in sommige opzichten te kort schiet aan ruimte? Zo kan het zijn dat u graag een extra kamer wilt, een serre aanbouw verlangt of een dakkapel voor extra leefruimte helemaal ziet zitten. Wij staan u in alle opzichten van aanbouw en verbouw in Veenwouden en verre omstreken tot uw dienst. Zelfs als het om het verbouwen van de badkamer gaat, verzorgen wij uw complete woning verbouw. Bij ons kunt u tevens terecht voor het betegelen van wanden en vloeren en het vervangen en plaatsen van kozijnen. Door onze samenwerking met professionele vakspecialisten is niets ons te gek en is bijna alles mogelijk. Daarnaast vinden wij het een eer om uw lasten uit handen te mogen nemen.

Snelle service op maat

Om u tijdens de verbouw in Friesland of Groningen een minimale overlast te bezorgen, gaan we snel en vakkundig voor u te werk. Voorafgaand komen we de situatie bekijken en uw wensen bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op maat op. Wanneer u akkoord gaat, gaan we spoedig voor u aan de slag. Zo geniet u vlug weer van alle gemakken in huis.

Geïnteresseerd in aanbouw of verbouw bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? Bel naar 085-888 2945 of vul het contactformulier in op deze website. We helpen u graag verder.

 

Bouw en TimmerbedrijfKor Elzinga
Nijewei 15 Feanwâlden

info@korelzinga.nl

06-29142784