Timmer- & Onderhoudsbedrijf

Timmer & onderhoudsbedrijf Veenwouden

Kor Elzinga: Timmer & onderhoudsbedrijf in Veenwouden

Welkom bij Kor Elzinga, uw timmer & onderhoudsbedrijf in Veenwouden. Wij verzorgen allerlei soorten klussen binnen Friesland en Groningen. Of het nu om kleine verbouwingen in een woonhuis of een groots onderhoudsproject betreft, als uw specialist voeren wij vakkundig en met een no-nonsense werklust uw gewenste werkzaamheden uit.

 

Nauwkeurige werkwijze en ruime vakkennis

Wij zijn uw allround bouwbedrijf, onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf in Veenwouden. De mentaliteit van ons klusbedrijf kenmerkt zich door precisie op de millimeter, vakkennis, zeer ruime ervaring in uiteenlopende branches en constructief meedenken tijdens het bouwproces. Bij grootschalige projecten schakelen wij gecertificeerde vakspecialisten in, waarmee wij een goede praktijkervaring hebben. We kunnen alles voor u bouwen, zijn een gemoedelijk

U kunt bij ons timmer & onderhoudsbedrijf in Veenwouden terecht voor:

  • Verbouwing
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Nieuwbouw
  • Alle mogelijke werkzaamheden waarbij u een vakman nodig hebt.

 

Klant is koning

Woont u buiten Friesland of Groningen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg komen we bij u langs. Ons motto is dan ook: ‘Bij Kor Elzinga is de klant koning’. Bij u op locatie bekijken we wat er moet gebeuren en maken wij vervolgens een prijsopgave. Na akkoord gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Hebt u vragen aan ons timmer & onderhoudsbedrijf in Veenwouden? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-888 2945. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 – 20:00 uur.

 

Bouw en TimmerbedrijfKor Elzinga
Nijewei 15 Feanwâlden

info@korelzinga.nl

06-29142784