Nieuwbouw

Nieuwbouw Veenwouden

Kor Elzinga realiseert uw nieuwbouw in Friesland en Groningen

Kunt u uw droomhuis maar niet vinden? Laat Timmer en Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga uw nieuwbouw in Friesland, Groningen en omgeving verzorgen en laat het huis van uw dromen door ons bouwen. Wij verzorgen zowel kleine als grote projecten en hebben al een jarenlange ervaring op het gebied van een nieuwbouw woning bouwen.

Droomhuis naar uw wensen

Samen met u bezoeken we de nieuwbouwlocatie om vervolgens de mogelijke opties te bespreken. We luisteren naar uw wensen en eisen en stellen in overeenstemming een bouwplan met u op. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rekening houden met duurzaamheid en energiebesparing. Uit onze ervaring blijkt dat de mogelijkheden vaak veel groter zijn dan klanten denken. Wij dan er daarom alles aan om het beste uit uw locatie te halen. De afgelopen jaren hebben wij ons veel bezig gehouden met huizen, panden, schuren en garages binnen de nieuwbouw bouwen.

Transparante en persoonlijke service

Door onze samenwerking met gecertificeerde vakspecialisten kunnen wij bijna alles voor u realiseren. Daarbij helpen wij u graag met het aanvragen van vergunningen en toestemming bij de gemeente. Tijdens het proces hanteren we korte lijnen en een persoonlijke service. We brengen u te allen tijde op de hoogte van de werkzaamheden en betrekken u volledig in het project. Na het verwezenlijken van uw droomhuis bent u bij ons aan het juiste adres voor een onderhoudsplan om uw woning te garanderen van een lange levensduur.

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw in Friesland en Groningen bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? Bel naar 085-888 2945 of vul het contactformulier in op deze website. We staan u spoedig te woord.

 

Bouw en TimmerbedrijfKor Elzinga
Nijewei 15 Feanwâlden

info@korelzinga.nl

06-29142784