Nieuwbouw Veenwouden

Kor Elzinga realiseert uw nieuwbouw in Friesland en Groningen

 

Kunt u uw droomhuis maar niet vinden? Laat Timmer en Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga uw nieuwbouw in Friesland, Groningen en omgeving verzorgen en laat het huis van uw dromen door ons bouwen. Wij verzorgen zowel kleine als grote projecten en hebben al een jarenlange ervaring op het gebied van een nieuwbouw woning bouwen.

Droomhuis naar uw wensen

 

Samen met u bezoeken we de nieuwbouwlocatie om vervolgens de mogelijke opties te bespreken. We luisteren naar uw wensen en eisen en stellen in overeenstemming een bouwplan met u op. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rekening houden met duurzaamheid en energiebesparing. Uit onze ervaring blijkt dat de mogelijkheden vaak veel groter zijn dan klanten denken. Wij dan er daarom alles aan om het beste uit uw locatie te halen. De afgelopen jaren hebben wij ons veel bezig gehouden met huizen, panden, schuren en garages binnen de nieuwbouw bouwen.

Transparante en persoonlijke service

 

Door onze samenwerking met gecertificeerde vakspecialisten kunnen wij bijna alles voor u realiseren. Daarbij helpen wij u graag met het aanvragen van vergunningen en toestemming bij de gemeente. Tijdens het proces hanteren we korte lijnen en een persoonlijke service. We brengen u te allen tijde op de hoogte van de werkzaamheden en betrekken u volledig in het project. Na het verwezenlijken van uw droomhuis bent u bij ons aan het juiste adres voor een onderhoudsplan om uw woning te garanderen van een lange levensduur.

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw in Friesland en Groningen bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? Bel naar 085-888 2945 of vul het contactformulier in op deze website. We staan u spoedig te woord.

klant reacties

 • Heb je een vakman nodig dan is Kor Elzinga de man die je moet hebben. Hij heeft binnen een week mijn bijkeuken van onder tot boven gerenoveerd. Kor werkt nauwkeurig en netjes. Het resultaat is prachtig en ik ben er heel blij mee. Ook over de prijs ben ik heel tevreden.

  Maja de Groot
 • Kor heeft bij mij een flink aantal klussen opgepakt. Nieuw riool, nieuwe dakgoten, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw washok en nog een muur uitgebroken in de woonkamer. Dit alles binnen de afgesproken tijd, in mijn ogen best snel. Kor werkt netjes, snel en volgens afspraak. Ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt Kor!

  Smedinga
 • Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die Kor Elzinga bij ons uitgevoerd heeft. De gevels en de dakgoten van ons huis zijn vervangen. In eerste instantie wilden wij het weer door hout laten vervangen. Na enig brainstormen hebben we voor kunststof gekozen. Het resultaat mag er zijn. Kor heeft prachtig werk afgeleverd en het ziet er piekfijn uit. Hij komt zijn afspraken na en werkt zeer netjes. Over de prijs waren wij ook tevreden. Kees en Wikje van der Heide

  Fam van der Heide
 • Iedere dag genieten we van de door Kor Elzinga verbouwde / vernieuwde badkamer! Een vakman die met je meedenkt en dat maakt wat jij wilt.

  Fam. Willemse
 • Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd.   Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof. Kor heeft het karwei  zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard,  tot in de kleinste details. Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden.   Familie Huisman Feanwalden

  Fam Huisman
 • Kor heeft de afgelopen dagen onze hal, bijkeuken en toilet betegeld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Kor! Kor werkt zeer nauwkeurig en netjes en bovendien tegen een betaalbaar uurtarief. Jacob Lei

  Jacob Lei
 • Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd.   Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof.Kor heeft het karwei  zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard,  tot in de kleinste details.Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden. Familie Huisman Feanwalden  

  Fam Huisman
 • Wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van Kor. Kor luistert goed naar je ideeën, komt met een goed voorstel, voor een eerlijke prijs. Hij werkt zeer precies, stemt continu af af alles nog naar wens gaat en levert degelijk werk. Hij houdt rekening met het gezin waar hij werkt en ruimt alles op aan het eind van de dag. Het resultaat is prachtig maatwerk waar we vele jaren van gaan genieten.  

  Famillie Meijwaard.
 • Afgelopen zomer heeft Kor bij ons de bovenverdieping verbouwd. We hadden een erg kleine vochtige badkamer, waar zeker geen ruimte was voor kinderen. Samen met Kor hebben we gekeken naar de mogelijkheden en een plan opgesteld voor de verbouwing. Na een aantal weken hadden we een prachtige badkamer, een mooie slaapkamer en een groter overloop mét inbouwkast! Kor denkt met je mee, is eerlijk, werkt secuur en gaat altijd voor kwaliteit. En wij zijn nog steeds super blij met het resultaat! Familie van der Kooi.

  Familie van der kooi
 • Kor Elzinga heeft bij ons het kookgedeelte in onze keuken betegeld en onze toiletruimte volledig gerenoveerd, waaronder het plaatsen van een zwevend toilet, het opnieuw betegelen van de vloer en de wanden en het plaatsen van een nieuw plafond met spotjes.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Kor werkt goed en rustig door en ook bij tegenslag gaat hij door tot dat het probleem is opgelost. Hij is vindingrijk.Hij adviseert maar doet wat de klant vraagt en voert het afgesproken werk uit tegen een fatsoenlijke prijs. Fam. De Vries Noardburgum

  Opknappen wc Fam. de Vries Fam. de Vries

Kor ElzingaNieuwbouw