Renovatie

Woningrenovatie Veenwouden

Kor Elzinga voor uw renovatie in Friesland en Groningen

Kan uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Timmer & Onderhoudsbedrijf Kor Elzinga in Veenwouden realiseert uw gewenste renovatie in Friesland, Groningen en omgeving. Wij voeren de aanpassingen uit met grote zorg en kwaliteit. Te allen tijde stellen we uw wensen voorop en denken we met u mee.

Totaalpakket voor uw woningrenovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, daken, gevels, trappen en meer. Daarbij kunnen we vloeren en wanden voorzien van nieuwe tegels. Bij ons is op het gebied van renovatie bijna alles mogelijk vanonder één dak. Zelfs voor het plaatsen van scheidingswanden, kozijnen en dakramen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met vakkundige en gecertificeerde specialisten zijn wij in de gelegenheid om het totaalpakket voor uw renovatie in Veenwouden en omgeving uit te voeren.

Advies voor renoveren en restaureren

Voordat we beginnen aan uw woningrenovatie of restauratie van de woning komen we bij u langs om de situatie te bekijken. We luisteren naar uw wensen, bespreken alle mogelijkheden en geven passend advies. Wanneer u nog geen idee hebt wat u met uw huis wilt, zijn wij bereid om een renovatieplan voor u op te stellen. Hierna ontvangt u een offerte op maat. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij spoedig voor u aan de slag!

Meer weten over een renovatie in Friesland of Groningen bij Timmer & Onderhoudsbedrijf Kort Elzinga? U kunt bellen naar 085-888 2945 of het contactformulier invullen op deze website. We staan u spoedig te woord.

Bouw en TimmerbedrijfKor Elzinga
Nijewei 15 Feanwâlden

info@korelzinga.nl

06-29142784