Offerte aanvragen

kor elzinga

Bouw & Timmerbedrijf

Nijewei 15
9269 TL - Feanwâlden

info@korelzinga.nl

06 - 291 427 84

Hiernaast vindt u de contactmogelijkheden voor een vrijblijvende offerte aanvraag. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 & 20:00 uur.

Wij nemen graag uw vragen en wensen vrijblijvend met u door en laten dan zo snel als mogelijk weten wat onze mogelijkheden en kosten zullen zijn.

Want ook een offerte opstellen is bij ons maatwerk.

  Ja, voor deze klus is een vergunning nodigNee, voor deze klus is geen vergunning nodig

  klanten reacties

  van der Veen

  Kor heeft met zijn mannen onze uitbouw gebouwd. Hij heeft van tevoren een duidelijke offerte gemaakt die hij persoonlijk kwam toelichten. De communicatie verliep erg prettig, hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. De bouw verliep vlot. Kort na de start van de bouw raakte hij geblesseerd, maar hij heeft direct vervanging geregeld, waardoor de bouw geen vertraging opliep. Er werd meegedacht met praktische zaken, wat heel fijn is. Het eindresultaat is prachtig geworden! Wij zijn zeer tevreden over Kor en zijn collega’s!

  Familie Smits

  Kor heeft bij ons een prachtige tuinkamer gebouwd! Complimenten aan hem en zijn team voor de kwaliteit, de voortvarendheid en het eindresultaat. Het geheel is precies volgens planning en budget gebouwd. Professioneel en doordacht. Een fijn team om mee samen te werken en vriendschappelijk in omgang. Een volgende verbouwingsklus zouden wij zeker bij Kor en zijn team onderbrengen!

  Fam. Smits – Burgum

  Familie Smit

  Bouwbedrijf Kor Elzinga heeft de renovatie en aanbouw van onze woning zeer tot onze tevredenheid uitgevoerd.

  In goede onderlinge afstemming is het traject qua planning, uitvoering en financieel prima uitgevoerd.

  Fam. Smit – Drachten

  Familie Miedema

  Wij hebben de samenwerking met het bedrijf van Kor Elzinga als erg prettig ervaren. Kor en zijn collega’s leveren kwaliteit voor een acceptabele prijs. Ze hebben onze gehele woning keurig voorzien van prachtige Keralit kunststof gevelbekleding en daarachter een extra dubbele laag isolatie geplaatst. Door deze aanpassing besparen we nu in de wintermaanden enorm op de stookkosten en zomers blijft het heerlijk koel in huis. Dus naast de enorme kostenbesparing is ook de waarde van onze woning duidelijk verhoogd (verbetering energielabel) en ziet het er ook nog mooier uit!

  Kan Bouw & Timmerbedrijf Kor Elzinga dus van harte bij iedereen aanbevelen.

  Fam. Miedema – Feanwalden

  Familie De Vries

  Kor Elzinga heeft bij ons het kookgedeelte in onze keuken betegeld en onze toiletruimte volledig gerenoveerd, waaronder het plaatsen van een zwevend toilet, het opnieuw betegelen van de vloer en de wanden en het plaatsen van een nieuw plafond met spotjes. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Kor werkt goed en rustig door en ook bij tegenslag gaat hij door tot dat het probleem is opgelost. Hij is vindingrijk. Hij adviseert maar doet wat de klant vraagt en voert het afgesproken werk uit tegen een fatsoenlijke prijs.

  Familie De Vries – Noardburgum

   

  Familie van der Kooi

  Afgelopen zomer heeft Kor bij ons de bovenverdieping verbouwd. We hadden een erg kleine vochtige badkamer, waar zeker geen ruimte was voor kinderen. Samen met Kor hebben we gekeken naar de mogelijkheden en een plan opgesteld voor de verbouwing. Na een aantal weken hadden we een prachtige badkamer, een mooie slaapkamer en een groter overloop mét inbouwkast! Kor denkt met je mee, is eerlijk, werkt secuur en gaat altijd voor kwaliteit. En wij zijn nog steeds super blij met het resultaat!

  Familie van der Kooi

  Familie Meijwaard

  Wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van Kor. Kor luistert goed naar je ideeën, komt met een goed voorstel, voor een eerlijke prijs. Hij werkt zeer precies, stemt continu af af alles nog naar wens gaat en levert degelijk werk. Hij houdt rekening met het gezin waar hij werkt en ruimt alles op aan het eind van de dag. Het resultaat is prachtig maatwerk waar we vele jaren van gaan genieten.

  Familie Meijwaard

  Jacob Lei

  Kor heeft de afgelopen dagen onze hal, bijkeuken en toilet betegeld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Kor! Kor werkt zeer nauwkeurig en netjes en bovendien tegen een betaalbaar uurtarief.

  Jacob Lei

  Familie Huisman

  Na jarenlange lekkage door het hout van de achtergevel, hebben we Kor het probleem voorgelegd. Samen met Kor, die mee denkt mee wat de beste oplossing is, is besloten om het hout te vervangen door kunststof. Kor heeft het karwei zeer vakkundig en uiterst nauwkeurig geklaard, tot in de kleinste details. Met het eindresultaat zijn we dan ook zeer tevreden.

  Familie Huisman Feanwalden

  Familie Willemse

  Iedere dag genieten we van de door Kor Elzinga verbouwde / vernieuwde badkamer! Een vakman die met je meedenkt en dat maakt wat jij wilt.

  Familie Willemse

  Familie van der Heide

  Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die Kor Elzinga bij ons uitgevoerd heeft. De gevels en de dakgoten van ons huis zijn vervangen. In eerste instantie wilden wij het weer door hout laten vervangen. Na enig brainstormen hebben we voor kunststof gekozen. Het resultaat mag er zijn. Kor heeft prachtig werk afgeleverd en het ziet er piekfijn uit. Hij komt zijn afspraken na en werkt zeer netjes. Over de prijs waren wij ook tevreden.

  Kees en Wikje van der Heide

  Smedinga

  Kor heeft bij mij een flink aantal klussen opgepakt. Nieuw riool, nieuwe dakgoten, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw washok en nog een muur uitgebroken in de woonkamer. Dit alles binnen de afgesproken tijd, in mijn ogen best snel. Kor werkt netjes, snel en volgens afspraak. Ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt Kor!

  Smedinga

  Maja de Groot

  Heb je een vakman nodig dan is Kor Elzinga de man die je moet hebben. Hij heeft binnen een week mijn bijkeuken van onder tot boven gerenoveerd. Kor werkt nauwkeurig en netjes. Het resultaat is prachtig en ik ben er heel blij mee. Ook over de prijs ben ik heel tevreden.

  Maja de Groot