Aannemersbedrijf

Uw allround aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een allround aannemersbedrijf voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject? Kor Elzinga is uw professionele partner. Voor grote en kleine klussen. Omdat wij beschikken over ervaren specialisten kunnen we elke klus oppakken.

Aannemersbedrijf

Hiervoor gebruiken we kwalitatief hoogstaand materiaal en we bieden desgewenst passend advies. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u op. U bereikt ons aannemersbedrijf via telefoonnummer 06-29142784.

Een greep uit de diensten van ons aannemersbedrijf

Ons aannemersbedrijf is uw complete partner, voor elke klus. Daardoor zijn wij een perfecte partij als u een geheel project in de woningbouw wilt laten realiseren. Maak ook voor afzonderlijke klussen draaien wij onze hand niet om. Wij leggen nieuwe dakpannen, wij bouwen een afdak, wij plaatsen nieuwe kozijnen, wij schilderen uw muren en wij realiseren een schutting. Daarnaast staan wij volledig voor u klaar als u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer wilt laten verbouwen. Ook als u behoefte heeft aan wat extra leefruimte, bouwen wij graag die gewenste serre of die langverwachte dakkapel. Wij zijn steeds uw enige aanspreekpunt voor al uw klussen. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen.

De klant is koning bij ons

Bij ons is de klant koning. Uw wensen staan centraal. Om het meest optimale resultaat te verwezenlijken, bespreken wij eerst zeer uitvoerig uw wensen. Naar aanleiding daarvan stellen wij een haalbare planning en scherpe offerte voor u op. Heeft u wat ideeën in uw hoofd, maar weet u niet hoe deze tot uiting gebracht kunnen worden in of om uw woning? Laat ons u dan adviseren. Onze specialisten denken graag constructief met u mee. Dat onze klant koning is, is ook terug te zien in ons werk. Wij werken uiterst netjes, zorgvuldig en hebben groot oog voor detail. Onze afwerking is dan ook zeer strak en stijlvol. Bent u benieuwd naar deze aanpak? Draag uw klus over aan Kor Elzinga.

Voldoende aan alleen ons aannemersbedrijf

Als u ons bouwbedrijf inschakelt voor uw project of klus, dan geniet u van één aanspreekpunt. Tegelijkertijd hoeft u niet meer te zoeken naar andere klusbedrijven. Wij pakken namelijk alles voor u op. Zo zijn onze diensten onder te verdelen in:

  • Verbouw
  • Renovatie
  • Nieuwbouw

Maak een afspraak met ons aannemersbedrijf

Wilt u ons aannemersbedrijf inschakelen voor uw complete project of juist die enkele klus? U benadert Kor Elzinga door een bericht achter te laten op ons online contactformulier, te bellen naar telefoonnummer 06-29142784 of te mailen naar info@korelzinga.nl. Ons aannemersbedrijf is graag uw professionele partner van A tot Z.