Bouwbedrijf Friesland

Uw complete bouwbedrijf in Friesland

Bent u op zoek naar een bewezen bouwbedrijf in Friesland? Kor Elzinga is dé aannemer die u zoekt. Of u ons nou in wilt schakelen voor complete woningbouw of specifieke renovatie. Omdat wij functioneren als volledig aannemersbedrijf kunnen wij elke klus voor u oppakken. Kwaliteit staat daarbij steeds voorop. In materiaal, werkwijze en afwerking. Maak een afspraak met Kor Elzinga via 06-29142784. En ontdek wat deze ervaren aannemer in Friesland voor u kan betekenen.

Bouwbedrijf Friesland

 

De diensten van ons klusbedrijf in Friesland

Als volledige aannemer pakken wij elke klus van A tot Z op. Wij zijn uw allround bouwbedrijf, onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf. De mentaliteit van ons klusbedrijf kenmerkt zich door een groot oog voor detail, actuele vakkennis, ruime ervaring en constructief meedenken. Omdat wij functioneren als aannemersbedrijf, kunnen we bij grootschalige projecten de juiste gecertificeerde vakspecialisten inschakelen. Woont u buiten Friesland of Groningen? Dan komen wij graag in overleg bij u langs om uitvoerig te bespreken wat er moet gebeuren. Wilt u ons inschakelen voor een renovatie of een project in woningbouw?

Hoe ons bouwbedrijf in Friesland dingen aanpakt

Kor Elzinga is een allround timmer-, bouw- en klusbedrijf, gevestigd in Friesland. Wilt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld woningbouw? Dan gaan wij als volgt te werk. Eerst bespreken wij uitvoerig met u wat u van ons als aannemer verwacht. Op basis van uw wensen stellen wij een heldere en scherpe offerte op. Gaat u hiermee akkoord? Dan creëren wij graag een overzichtelijke planning van onze werkzaamheden. Zo weet u precies wanneer wij welke klussen volbrengen. Ook ontvangt u een deadline waarop ons bouwbedrijf klaar denkt te zijn met de woningbouw. Lijkt deze deadline door onverwachte complicaties niet haalbaar? Dan zoeken we als aannemer naar een passende oplossing.

Woont u in Friesland, kies dan aannemer Kor Elzinga

Wilt u ons bouwbedrijf inschakelen voor een renovatie of woningbouw? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • Scherpe offertes
  • Veelzijdige diensten
  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde medewerkers

Uw klusbedrijf in Friesland

Dus zoekt u naar een kwalitatief klusbedrijf of een allround aannemersbedrijf bij u in de buurt? Schakel dan bouwbedrijf Kor Elzinga in. Vul ons online contactformulier in, stuur uw wensen naar info@korelzinga.nl of bel naar 06-29142784. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Kies voor onze aannemer in Friesland, wij realiseren graag uw woningbouw