Bouwbedrijf

Behoefte aan een bewezen bouwbedrijf?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject? Neem contact op met Kor Elzinga. Wij functioneren als een allround aannemersbedrijf. Hierdoor hebben wij voor elke klus de juiste vakmensen, ruime expertise en kwalitatief hoogstaand materiaal. U bespreekt met ons uw wensen, wij geven desgewenst passend advies en stellen een haalbare planning op voor onze werkzaamheden. Heeft u behoefte aan deze professionele partner van A tot Z? Schakel ons bouwbedrijf in door te bellen naar 06-29142784.

Bouwbedrijf

De diensten van ons bouwbedrijf

Als allround bouwbedrijf zijn wij voor allerhande diensten in te schakelen. Als timmer- en onderhoudsbedrijf zijn wij dé geschikte partij als u een vakman zoekt in bijvoorbeeld het leggen van dakpannen, het plaatsen van een afdak of het realiseren van een schutting. Bent u juist op zoek naar een vakkundig klusbedrijf voor het verbouwen van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer? Of wilt u extra leefruimte in de vorm van een serre of dakkapel? Ook kunnen wij uw kozijnen vervangen, bedrading verzorgen, vloeren leggen of schilderwerk aanbrengen. Maar ook voor volledige woningbouw zijn wij uw allround aannemer.

Onze werkwijze

De werkwijze van ons aannemersbedrijf staat bekend als uiterst klantgericht, zorgvuldig en uitvoerig. Het klantgerichte is terug te zien in onze grondige bespreking van uw wensen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en zetten alles op alles om het precies zo te realiseren als u voor ogen heeft. Onze zorgvuldige aanpak is te herkennen aan de meedenkende eigenschap van onze vakkundige medewerkers. Heeft u een idee in uw hoofd, maar weet u niet precies hoe dit het beste tot uiting komt? Onze specialisten geven u graag passend advies. Tot slot werken we uitvoerig. Dit houdt in dat wij uw partner van A tot Z zijn. Eén helder aanspreekpunt vanaf de eerste kennismaking tot de allerlaatste afwerking. Wenst u deze aanpak ook? Schakel ons in voor uw klus.

Vijf kenmerken van ons bouwbedrijf

Ons klusbedrijf is te herkennen aan in elk geval onderstaande kenmerken:

  • Onze aanpak is allround, persoonlijk en actief
  • Onze medewerkers hebben zeer veel ervaring
  • Onze offertes zijn voorzien van scherpe prijzen
  • Onze vakmensen hebben kwaliteit centraal staan
  • Onze specialisten denken constructief met u mee

Schakel ons bouwbedrijf in

Geef uw wensen aangaande uw renovatie, nieuwbouwproject of verbouwing door aan bouwbedrijf Kor Elzinga. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-29142784 of stuur een e-mail naar info@korelzinga.nl. Dan ontvangt u spoedig een scherpe offerte voor de diensten van ons bouwbedrijf.