Klusbedrijf

Zoekt u een klusbedrijf?

Zoekt u voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject een kwalitatief klusbedrijf? Schakel dan Kor Elzinga in. Ons aannemersbedrijf kan elke klus voor u oppakken, hoe groot of klein dan ook. Wij beschikken over ervaren specialisten, gebruiken kwalitatief hoogstaand materiaal en hebben ruime ervaring in allerhande klussen. Wij horen graag wat u van ons verwacht, dan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Bel naar 06-29142784 en geef uw wensen aan ons klusbedrijf door. Vervolgens kunnen wij met u meedenken om vervolgens een accurate inschatting van tijd, kosten en benodigdheden voor u te maken. U weet dus precies waar u aan toe bent bij ons klusbedrijf.

 

Klusbedrijf

Wat ons klusbedrijf zoal doet aan klussen

Ons klusbedrijf is in te schakelen voor allerhande diensten. Zo zijn wij uw professionele partner als u nieuwe dakpannen, een afdak, nieuwe kozijnen of een schutting wenst. Maar ook als u een nieuwe keuken of badkamer op uw wensenlijst heeft staan, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u extra leefruimte in de vorm van bijvoorbeeld een serre of dakkapel? Dan realiseren wij die precies volgens uw wensen. Kortom, onze specialisten horen graag wat uw wensen zijn. Dan realiseren wij precies die uitbreiding of aanpassing die u al tijden voor ogen heeft.

Klant is koning

Bij ons aannemersbedrijf is de klant koning. Zo werken wij ten eerste zeer klantgericht. Alvorens onze werkzaamheden starten, willen wij eerst uitvoerig van u horen wat uw wensen zijn. Hierdoor kunnen wij precies dat realiseren wat u wilt. Daarnaast staat u er met ons als uw professionele partner niet alleen voor. Heeft u een idee in uw hoofd, maar wilt u geadviseerd worden in hoe dit te verwezenlijken? Wij adviseren u graag en denken constructief met u mee. Tot slot is onze uitvoering zeer nauwkeurig. Van de eerste stap tot aan de allerlaatste afwerking. Wij werken netjes, met groot oog voor detail en zetten alles op alles om het resultaat volledig aan uw wensen te laten voldoen. Interesse? Schakel Kor Elzinga in voor uw klus.

Anders dan een gemiddeld klusbedrijf

Ons bouwbedrijf onderscheidt zich op diverse punten van andere klusbedrijven:

  • Wij werken enkel met ervaren werknemers
  • Ons dienstenpakket is zeer veelzijdig
  • Wij staan u vakkundig bij met raad en daad
  • Onze vakmensen denken constructief met u mee
  • Wij hanteren een no-nonsense mentaliteit

Contact met ons klusbedrijf

Interesse in de diensten van ons klusbedrijf? Wacht dan niet langer en stuur uw wensen aangaande uw renovatie, nieuwbouwproject of verbouwing naar ons toe. Dit kan via ons online contactformulier, via telefoonnummer 06-29142784 of door een mail te sturen naar info@korelzinga.nl. Ons klusbedrijf staat voor u klaar van A tot Z.