Woningbouw

Uw partner in woningbouw

Bent u op zoek naar een specialist die uw project in de woningbouw kan realiseren? Schakel Kor Elzinga in. Ons bouwbedrijf functioneert als een allround aannemersbedrijf. Hierin kunnen wij elke klus in uw bouwproject oppakken. Voor elke dienst hebben wij de juiste vakman. Voor elke klus gebruiken wij kwalitatief hoogstaand materiaal. En voor elk vraagstuk hebben wij passend advies. Wat zijn uw wensen? Geef ze aan ons door via 06-29142784 en draag uw project in de woningbouw aan onze specialisten over. Wij kunnen vervolgens een goede inschatting maken van de kosten, benodigdheden en andere belangrijke aspecten rondom uw project.

Woningbouw

Afzonderlijke klussen in de woningbouw

De woningbouw is een zeer veelomvattend gebeuren. Het is dus wel zo prettig als u voor dit gehele project slechts één aanspreekpunt heeft. Daarnaast wilt u zeker weten dat u voldoende heeft aan die ene partij en niet nog op zoek moet naar andere specialisten. Bij Kor Elzinga is dit het geval. Wij zijn uw allround aannemersbedrijf. Wij kunnen daardoor een compleet nieuwe woning realiseren. Maar ook voor afzonderlijke klussen zijn wij uw partner. Denk aan het realiseren van een dakkapel, het plaatsen van een schutting, het vervangen van kozijnen of het verbouwen van een badkamer of keuken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op.

Als onze klant bent u koning

Wij hanteren als motto: ‘klant is koning’. Dit ziet u in diverse aspecten terug. Zo willen wij, alvorens we beginnen met onze werkzaamheden, uitvoerig weten wat uw wensen zijn. Dit maakt het ons makkelijker precies dat te realiseren wat u wenst. Daarnaast staan wij u ten allen tijde van het traject bij met raad en daad. Heeft u een idee, maar twijfelt u nog over de uitvoering? Wij adviseren u graag. Lopen we onverhoopt tegen onverwachte complicaties aan? Wij bedenken spoedig een haalbare en passende oplossing. Alles zodat het project soepel blijft verlopen en we geen vertraging oplopen. Tot slot is onze werkwijze zeer netjes. Met ons grote oog voor detail realiseren wij keer op keer een perfecte afwerking. Wenst u dit ook? Benader Kor Elzinga voor uw klus.

Onze eerdere klussen in de woningbouw

Onderstaande is een greep uit de projecten die wij reeds hebben mogen realiseren:

  • Repareren dak
  • Renoveren trap
  • Gevel bekleden
  • Betegelen vloer
  • Aanbrengen goten
  • Verbouwen badkamer
  • Ombouwen slaapkamer

Heeft u bepaalde wensen in de woningbouw?

Zoekt u een aannemersbedrijf met kennis en ervaring in de woningbouw? Laat Kor Elzinga uw renovatie, nieuwbouwproject of verbouwing oppakken. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-29142784 of stuur een e-mail naar info@korelzinga.nl. Dan realiseren wij straks al uw wensen in de woningbouw.