Aannemersbedrijf Drachten

Ons klantvriendelijke aannemersbedrijf in Drachten

Aannemersbedrijf Drachten: Zoekt u dichtbij Drachten een aannemersbedrijf dat constructief met u meedenkt voor uw volgende klus? Schakel dan aannemer Kor Elzinga in. Wij pakken graag elke klus voor u op, van A tot Z. U bent als klant koning bij ons. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in precies die renovatie, verbouwing of woningbouw die u wenst. Wij houden als aannemersbedrijf de hoogste kwaliteit centraal. In onze werkwijze, het materiaal dat we gebruiken en de afwerking van ons werk. Bel naar 06-29142784 en ons klusbedrijf komt naar Drachten.

Aannemersbedrijf Drachten

Diensten van ons aannemersbedrijf in Drachten

Als allround aannemer zijn wij in te schakelen voor diverse diensten. Zo heeft ons aannemersbedrijf al diverse reparaties en installaties mogen verwezenlijken. Het leggen van dakpannen bijvoorbeeld, het plaatsen van een afdak of het realiseren van een schutting. Maar ook het verzorgen van bedrading, het leggen van vloeren of schilderwerk aanbrengen behoort tot ons dienstenpakket. Ook als u een complete woningbouw heeft klaarliggen, staat ons klusbedrijf voor u klaar. Wij luisteren uitvoerig naar uw wensen, denken constructief met u mee en realiseren precies wat u van ons wenst. En dat is dus waarom u kiest voor onze aannemer in Drachten.

Waarom kiest u voor ons aannemersbedrijf in Drachten?

Ons klusbedrijf staat bekend om haar zorgvuldige en uitvoerige aanpak. Wij beginnen nooit lukraak aan een project in de woningbouw. Eerst bespreken wij grondig met u uw wensen. Naar aanleiding daarvan stelt onze aannemer een heldere offerte voor u op. Bent u het hiermee eens? Dan leggen we een haalbare planning vast, waarna wij onze werkzaamheden starten. Ondervindt ons aannemersbedrijf onverwachte complicaties tijdens de klus? Dan zoeken wij naar passende oplossingen. Wij zetten alles op alles zodat uw woningbouw of renovatie zo soepel mogelijk verloopt. Laat onze aannemer vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen.

Dit wilt u toch ook in Drachten?

Ons aannemersbedrijf heeft vijf kernwaarden centraal staan. Ongeacht of wij ingeschakeld worden voor een kleine renovatie of een gehele woningbouw. Wij staan voor:

  • Ruime ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Passend advies
  • Allround diensten
  • Klantvriendelijkheid

Uw aannemer in Drachten

Behoeft u een bewezen en betrouwbaar klusbedrijf voor uw volgende bouwproject? Schakel aannemersbedrijf Kor Elzinga in door uw wensen vrijblijvend aan ons door te geven. Dit kan telefonisch via 06-29142784, per mail via info@korelzinga.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij sturen u spoedig een heldere offerte toe. Ontdek snel wat ons aannemersbedrijf in Drachten voor u kan betekenen.

Aannemersbedrijf Drachten Aannemersbedrijf Drachten Aannemersbedrijf Drachten

Volg ons ook via Facebook